today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Chargespot | Powered by Protergia. Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου φορτίστε με 50% έκπτωση σε όλη την Ελλάδα

Όταν η 28η Οκτωβρίου πέφτει Δευτέρα… το Chargespot Powered by Protergia δίνει λύση για οικονομικό τριήμερο ταξίδι!

 

Από Σάββατο 26/10 έως και Δευτέρα 28/10 η Protergia προσφέρει έκπτωση 50% σε όλο το δίκτυο φορτιστών και ταχυφορτιστών στην Ελλάδα!

 

Οι εκπτωτικές τιμές ξεκινούν από 0,19€/kWh στο δίκτυο Chargespot και ισχύουν αποκλειστικά για τους εγγεγραμμένους χρήστες του Chargespot (νέους ή υφιστάμενους), για σταθμούς φόρτισης AC αλλά και για DC ταχυφορτιστές.

 

Σας καλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Chargespot Powered by Protergia για να ενημερωθείτε για την πρωτοποριακή υπηρεσία ηλεκτροκίνησης που δίνει πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φορτιστών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Επιπλέον, μέσω της εύχρηστης εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από Google Play ή App Store αποκτάτε τον πλήρη έλεγχο των «έξυπνων» φορτίσεών σας. Δεν απαιτείται κάποια ενέργεια, καθώς στο app θα εμφανίζονται απευθείας οι τελικές εκπτωτικές τιμές.

 

Ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, η Protergia μέσω του Chargespot έχει ως στόχο την έμπρακτη βοήθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της ηλεκτροκίνησης και την αύξηση του «πράσινου αποτυπώματος».

 

Γιατί η ενέργεια αλλάζει. Αλλάζει και γίνεται Protergia.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ