today-is-a-good-day
22.8 C
Athens

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα που εξέδιδαν 25χρονη

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, μιας γυναίκας 30 ετών και ενός 42χρονου άνδρα που κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων, προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί στο Ηράκλειο. Σε βάρος της 30χρονης επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος μιας 25χρονης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η υπόθεση ήρθε στο φως μετά τη διερεύνηση, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, περιστατικού με θύμα μια 25χρονη η οποία είχε εντοπιστεί τραυματισμένη σε σημείο του Ηρακλείου. Η επίθεση στη γυναίκα είχε γίνει από την 30χρονη και ενώ το θύμα βρισκόταν μέσα σε όχημα στο οποίο επέβαιναν η ίδια και οι δύο συλληφθέντες. Μάλιστα, όπως προέκυψε, μετά τα τραύματα που δέχθηκε η νεαρή γυναίκα, τόσο η 30χρονη όσο και ο 42χρονος εγκατέλειψαν την 25χρονη στο σημείο όπου βρέθηκε.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, αυτό που αποκαλύφθηκε ήταν ότι η 30χρονη και ο 42χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Αυγούστου 2024 έως και 23 Οκτωβρίου 2024, κρατούσαν τη νεαρή κοπέλα παράνομα στην οικία τους, εξαναγκάζοντάς την να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις με αγνώστους, εισπράττοντας οι ίδιοι τα χρηματικά ποσά. Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης της παθούσας και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ