today-is-a-good-day
22.8 C
Athens

Στ.Κασσελάκης: Θα παρουσιάσουμε ρηξικέλευθες προτάσεις την επόμενη βδομάδα, πριν από το συνέδριο

«Θα παρουσιάσουμε ρηξικέλευθες προτάσεις την επόμενη βδομάδα, πριν από το συνέδριο», διαμήνυσε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

«Γιατί πρέπει να ξέρουν όσοι σύνεδροι θέλουν να αποκλείσουν τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος από τις εκλογές, ότι μπλοκάρουν ταυτόχρονα μία ξεκάθαρη, ρηξικέλευθη, προοδευτική πρόταση, η οποία δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν», προσέθεσε.

Εξάλλου, χαρακτήρισε «παιδαριώδη επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να φύγει από την αίθουσα την ώρα που μιλούσε ο Νίκος Παππάς». «Είναι αντιθεσμικό και αλαζονικό αυτό που έκανε. Επίσης είναι υποκριτικό, ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι το έκανε για να “προστατεύσει” το πολίτευμα, να έχει καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις ελλείψεις στο κράτος δικαίου, για την έρευνα στα Τέμπη που δεν γίνεται, για το ναυάγιο της Πύλου και φυσικά για τις σπατάλες στα ψηφιακά έργα 2,5 δισ. που ερευνά η ευρωπαϊκή Εισαγγελία», σημείωσε.

«Αν ακολουθούσαμε το μοτίβο του Κυρ. Μητσοτάκη, τότε λόγω της εμπλοκής του στα Τέμπη και τις υποκλοπές, κάθε φορά που θα μιλούσε ο ίδιος, θα έπρεπε όλοι οι βουλευτές να βγαίνουν από την αίθουσα», δήλωσε ο Στ. Κασσελάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ