today-is-a-good-day
19.7 C
Athens

Το «Φίλινγκς» στο Παγκράτι θα σε γεμίσει με γλυκά και γευστικά συναισθήματα

Το λογοπαίγνιο από μόνο του σε εμπνέει ότι σε αυτό το μαγαζάκι ψάχνονται. «Φίλινγκς», στα ελληνικά, γιατί είναι και αισθήματα και… γεμίσματα. Ε, όταν του δώσεις την ευκαιρία του, μετά δε θα ξεκολλάς. Το ζαχαροπλαστείο, αλλά όχι μόνο τέτοιο, στο Παγκράτι χαμηλά, κάπου μεταξύ Βαρνάβα και Μετς, έχει πιάσει το νόημα και έχει κάνει με πολύ γευστικό τρόπο.

Κανένα γλυκό δεν είναι… πρωτοεμφανιζόμενο στην παγκόσιμια συνταγογραφία, αλλά και κανένα δεν είναι ξεπατικωτούρα των συνηθισμένων. Όλα έχουν την έμπνευση και τη φαντασία του δημιουργού τους και είναι πολλά αυτά που σε κάνουν να απορείς πώς χωράνε τέτοια γευστικά πειράματα σε θεωρητικά απλές γεύσεις.

Δεν είναι όμως μόνο το γευστικό που πρωτοτυπεί συχνά με απίστευτα αποτελέσματα, αλλά και το εμφανισιακό. Όμορφα σχέδια και σχήματα, απαιτητικά αλλά που δείχνουν το πόσο ψαγμένος είναι ο εμπνευστής του μαγαζιού.

Και μέσα σε όλα, υπάρχει και μια γωνιά αλμυρών που επίσης σε κάνουν να μην αντιστέκεσαι, άσε που μπορεί να λειτουργεί και ως… υποστήριξη, να σε κάνει μετά να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τις γλυκές τους γεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ