today-is-a-good-day
26.6 C
Athens

Θέμα διαγραφής του Στ.Κασσελάκη στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ μετά το εξώδικο

Θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη μετά το εξώδικο που απέστειλε σήμερα στο κόμμα τέθηκε στο πλαίσιο της Πολιτικής Γραμματείας.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Γεροβασίλη αφού επισήμανε ότι το εξώδικο απευθύνεται στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή πρότεινε να συγκληθεί εκτάκτως η Κεντρική Επιτροπή για να συζητηθεί το πώς θα απαντήσει. Επίσης, εξέφρασε την προσωπική της άποψη ότι θα πρέπει να κατατεθεί αίτημα διαγραφής, σχολιάζοντας ότι ο Στ. Κασσελάκης «φοβάται την προσφυγή στη βάση και εξωθεί την κατάσταση στα άκρα». Χαρακτήρισε, δε, «πρωτοφανή» την κίνηση να «απειλεί» πρώην πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος με προσφυγή στη δικαιοσύνη όλο του το κόμμα.

Από την πλευρά της η Θεοδώρα Τζάκρη σε ενημέρωση δημοσιογράφων μετά το αίτημα που κατάθεσε για παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου, σημείωσε πως «η κ. Γεροβασίλη εξακολουθεί να αμφισβητεί ότι ο κ. Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος», επιβεβαιώνοντας ότι Όλγα Γεροβασίλη, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Κώστας Ζαχαριάδης έθεσαν θέμα διαγραφής Κασσελάκη, ενώ η ίδια καταψήφισε το ψήφισμα του κομματικού οργάνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ