today-is-a-good-day
22.9 C
Athens

Το «Yellow» στην Κηφισιά συνδυάζει ωραίο στιλ με λαχταριστές γεύσεις χωρίς ίχνος… δήθεν

Η Κηφισιά δεν είναι μόνο trendy alla day bar restaurants, γνωστές αλυσίδες ή διάσημα και ακριβά μαγαζιά. Η Κηφισιά έχει από μαγαζιά της παλιάς εποχής, τότε που ήταν εξοχή για ημερήσιες εκδρομές, μέχρι εστιατόρια και ταβέρνες σε ήσυχα μέρη με απλή, καλή ελληνική και διεθνή κουζίνα. Το «Yellow» είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση, που συνδυάζει ωραίο στιλ, με λαχταριστές γεύσεις χωρίς ίχνος… δήθεν.

Ενα πληρέστατο μενού χωρίς υπερβολές σε αριθμό επιλογών αλλά και χωρίς κανένα γούστο να μένει παραπονεμένο. Ελληνική κουζίνα η βάση, μεσογειακή η επέκταση και όλα μαζί να φτιάχνουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Από τις σαλάτες κιόλας καταλαβαίνεις ότι το έχουν «δουλέψει» στο μυαλό τους, δεν πήγαν σε πεπατημένες λύσεις, έψαξαν να βάλουν πινελιές διαφοροποίησης.

Εξαιρετικό ορεκτικό το μικρό πεϊνιρλί με κιμά και κασέρι και πολύ καλά τηγανισμένα όσα μαγειρεύονται εκεί, χωρίς ίχνος λαδίλας με όσα αυτή συνεπάγεται. Οι πίτσες του επιπέδου ιταλικής τρατορίας στο ζυμάρι, οι μακαρονάδες φάνηκαν υποσχόμενες αλλά δεν ήταν στις επιλογές μας.

Τα κρεατικά αντίθετα που ήταν τα κυρίως πιάτα μας εξ ολοκλήρου, ήταν άψογα. Η πικάνια όπως τη ζητήσαμε ψημένη, προς το καλό και έτσι ήρθε παρά τη… μόδα του πολύ άψητου, το μπέργκερ πολύ νόστιμο, το φιλέτο εξαιρετικό, όλα τέλεια και μπράβο τους που το μαγαζί έχει διαλέξει το δρόμο του και τον περπατάει χωρίς συμβιβασμούς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ