today-is-a-good-day
26.9 C
Athens

FourFourTwo: Ο «βασιλιάς« Κριστιάνο Ρονάλντο και οι 50 κορυφαίοι παίκτες στην ιστορία της Ρεάλ

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό αναφέρει το περιοδικό FourFourTwo, που παρουσίασε την κατάταξη με τους 50 καλύτερους παίκτες στην ιστορία της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε εννέα σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης και ανάμεσα σε άλλα, κέρδισε τέσσερα Champions League, ενώ σκόραρε 450 γκολ -έδωσε 131 ασίστ-σε 438 αγώνες και παραμένει πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μαδριλένων.

Μία λίστα που στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της ΑΛ Νασρ, βρίσκεται ο Αλφρέδο ντι Στέφανο, ενώ το βάθρο συμπληρώνει ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Λούκα Μόντριτς είναι ο πρώτος εκτός δεκάδας, στην 11η θέση, 13ος είναι ο Καριμ Μπενζεμά, 22ος ο Ρονάλντο-το «φαινόμενο»-, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Κλωντ Μακελελέ, καταλαμβάνει την 24η θέση, τρεις θέσεις πάνω από τον Τόνι Κρόος (27ος), 32ος ο Μαρσέλο- ο οποίος έφτασε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο του 2022 και έμεινε ελεύθερος στις 24 Φεβρουαρίου 2023-, 41ος ο Πέπε, 43ος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ τη λίστα ολοκληρώνει ο Μεσούτ Οζίλ (50ος).

Οι δέκα πρώτοι:

1. Κριστιάνο Ρονάλντο

2. Αλφρέδο ντι Στέφανο

3. Ζινεντίν Ζιντάν

4. Σέρχιο Ράμος

5. Ίκερ Κασίγιας

6. Πάκο Χέντο

7. Ραούλ

8. Σαντιάγκο Μπερναμπέου

9. Φέρεντς Πούσκας

10.Λουίς Φίγκο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ