today-is-a-good-day
23.2 C
Athens

Προσήχθη βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη που έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Τρίτης (2/7) στο Νέο Ψυχικό καθώς προσήχθη βασικός ύποπτος, μετά την ανάλυση του κινητού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές, ελληνικής καταγωγής. Την ίδια ώρα, άτομα που έχουν γνώση της υπόθεσης και θεωρούνται κομβική σημασίας μάρτυρες για την επίλυσή της καταθέτουν στην Ασφαλεια.

Τουλάχιστον δύο άτομα φέρεται να έχουν αποστείλει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε τακτά χρονικά διαστήματα απειλητικά μηνύματα προς τον 54χρονο τοπογράφο, όπως προκύπτει από την πρώτη διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του θύματος από τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών.

Παράλληλα, έμπειροι αξιωματικοί τονίζουν ότι το αυτόφωρο για την ανθρωποκτονία έχει παρέλθει συνεπώς υπάρχει επικοινωνία με τις εισαγγελικές Αρχές, εάν υπάρξουν τα κατάλληλα στοιχεία, να εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψης.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν λάβει 9 καταθέσεις από την Αθήνα και 6 από τη Μύκονο, θα λάβουν 2 ακόμα από άτομα που έχουν έρθει από τη Μύκονο προκειμένου να παρευρεθούν στην κηδεία, και αργότερα από τη σύζυγο του θύματος. Σε καμία από αυτές τις επίσημες καταθέσεις δεν φαίνεται να προσδιορίζεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, σε πληροφοριακό όμως επίπεδο, αρκετοί έχουν μιλήσει για συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του προκειμένου να απαγγελθούν κατηγορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ