today-is-a-good-day
18 C
Athens

Η «Καραβαϊκή» είναι ένα απρόσμενα εξωτικό μεζεδοπωλείο στην Πεντέλη

Η φαντασία στα καλύτερά της, οι γεύσεις στην αποθέωσή τους, το κέφι στο μάξιμουμ και η «Καραβαϊκή» δικαιούται με άνεση τον τίτλο του πιο… τρελού στεκιού της πόλης. Κοντά στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, βρίσκεις ένα μαγαζί που θα μπορούσε να είναι μπιτς μπαρ, αλλά και τσιπουράδικο, αλλά και φεστιβάλ παγκόσμιας γαστρονομίας και τελικά είναι… όλα αυτά μαζί.

Οι ελληνικοί μεζέδες είναι η βάση της κουζίνας. Μόνο που κανείς τους δε μένει απείραχτος. Και οι συνδυασμοί είναι με εμπνεύσεις από όλο τον κόσμο, οπότε εκεί θα δοκιμάσεις κεμπάπ προβατίνας με γουασάμπι για να πιάσουμε ένα τρανταχτό παράδειγμα από τα πολλά που θα σε ιντριγκάρουν.

Ολες οι συνταγές είναι εξαιρετικές εκτός από ευφάνταστες, όλα ταιριαστά μεταξύ τους να σε κάνουν να απορείς πώς τα σκέφτηκαν και τα πέτυχαν και τόσο νόστιμα. Και όλα αυτά τα απολαμβάνεις σε ένα μέρος αλλοπρόσαλλα όμορφο, εξωτικό και χαλαρωτικό που σου αφήνει το μυαλό να ταξιδεύει την ώρα που το στομάχι γεμίζει ποιοτικά.

Μέχρι και τα γλυκά τους ξεφεύγουν πολύ από τα καθιερωμένα, η έμπνευση πάει σε όλο τον κατάλογο, ενώ οι λίστες με τα οινοπνεύματα είναι επίσης γεμάτες από ποιοτικές αλλά και περίεργες ετικέτες. Στέκι από τα λίγα, χαρούμενο μαγαζί και τρομερές γεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ