today-is-a-good-day
24.2 C
Athens

Ο «Ντίνος» στην Τήνο προσφέρει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με θέα στη θάλασσα

Το νησί που αντέχει να είναι εκλεκτός προορισμός χωρίς να έχει αποκτήσει την κακή έννοια της κοσμικότητας, η Τήνος, προσφέρει πλήθος επιλογών για κάθε μορφής διακοπές και διασκέδασης, φυσικά και για την εστίαση. Ο «Ντίνος», στον όρμο Γιαννάκη κάτω από την Καρδιανή είναι μαγαζί με πιστό κοινό που ξέρει ότι θα φάει καλά και θα απολαύσει θέα και ηλιοβασίλεμα, αρκεί να μην πέσει φυσικά στους κυκλαδίτικους αγέρηδες.

Μια ταβέρνα σε προνομιακό μέρος που «έχτισε» το όνομά της στηριγμένο στην ποιότητα εδώ και πολλές δεκαετίες και που συνεχίζει με την ίδια αφοσίωση στα αγνά υλικά, ακολουθώντας με μέτρο τις σύγχρονες μαγειρικές επιταγές. Ο «Ντίνος», οι διάδοχοι πιο σωστά και κυρίως ο γιος του, έχει επεκταθεί από το κλασικό μεζεδάκι της ψαροταβέρνας δίπλα στη  θάλασσα, τα βασικά τηγάνια και καμιά σαλάτα, έχει τολμήσει με πιο ψαγμένες συνταγές χωρίς να αρνηθεί και τις κλασικές και το αποτέλεσμα δικαιώνει και αυτόν και τους επισκέπτες του.

Τα θαλασσινά κυριαρχούν στο μενού και τα βρίσκεις σε κάθε μορφή, από πεντανόστιμα ωμά μέχρι κλασικά ψητά ή τηγανητά ψάρια αλλά και με ζυμαρικά και άλλου συνδυασμούς. Το ίδιο άνετα μπορεί να σταθεί μια ουζοκατάσταση με μεζεδάκια στη μέση, μεγάλη ποικιλία και μεγάλη νοστιμιά, το ίδιο και ένα πιο πλήρες γεύμα με κυρίως πιάτα ή φυσικά ψάρια. Εξαιρετικά είναι και τα κρέατα, από ντόπιους παραγωγούς που δίνουν σε λίγα μαγαζιά και σε όλα η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη, αλλά και οι γεύσεις το ίδιο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ