Είναι ωραία να ανακαλύπτεις ψαροταβέρνες που το παλεύουν να παρουσιάσουν κάτι λίγο διαφορετικό και δεν… επαναπαύονται στο ότι είναι κοντά στη θάλασσα, ή σε μέρη με δυνατή παραγωγή των θαλασσινών, άρα πουλάνε φρεσκάδα. Όχι ότι το απλό είναι κακό, το αντίθετο, αλλά οι πειραματισμοί όταν τελικά αποδίδουν κάνουν τη διαφορά. Και “Τα κατοσταράκια” ή “100ράκια” αν το προτιμάτε πιο σύντομο, στην Ανδραβίδα είναι μια τέτοια περίπτωση.
Ναι, θα βρεις και απλές γεύσεις από το τηγάνι, το καθαρό τηγάνι που ό,τι παραγγέλνεις αυτό θα γεύεσαι, θα βρεις και το ψάρι σου, θα βρεις και τα ζυμαρικά σου με θαλασσινά αλλά ακόμα κι αυτό θα το υποδεχτείς περιποιημένο πριν το… χαλάσεις για να το απολαύσεις. Δεν θα διστάσουν όμως να σου προτείνουν και σεβίτσε που είναι απόλυτα πετυχημένο, δεν θα διστάσουν να σου παρουσιάσουν και φαντεζί πιάτα, ξέροντας ότι θα σε κεντρίσουν με την παρουσία και θα σε κερδίσουν με τη γεύση.
Το στήσιμο και η διακόσμηση του χώρου, από τραπεζοκαθίσματα μέχρι σερβίτσια είναι εκλεπτυσμένα και όχι μιας απλής παραθαλάσσιας και όλος ο συνδυασμός κρίνεται πετυχημένος έχοντας κερδίσει πολύ κόσμο και από κοντινές περιοχές που πάει να περάσει καλά και να φάει καλύτερα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/