today-is-a-good-day
19.6 C
Athens

Επίθεση στον Κ.Μπακογιάννη: Συνθήματα κουκουλοφόρων για τον τάφο του πατέρα του

Το παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια, έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Λίγη ώρα αργότερα και απουσία της αστυνομίας κουκουλοφόροι προκάλεσαν επεισόδια και μια ομάδα από αυτούς διέλυσε με συνθήματα και νεράντζια την συγκέντρωση των κατοίκων.

Με ανάρτηση του στο facebook o κ. Μπακογιάννης επισημαίνει “Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητα σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ”.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης άγνωστοι φώναξαν άθλια συνθήματα κατά του Παύλου Μπακογιάννη. Στην ανάρτηση του ο Κ.Μπακογιάννης τονίζει χαρακτηριστικά “Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους”.

Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς…

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης am Donnerstag, 11. April 2019

Κλεφτοπόλεμος αντιεξουσιαστών- ΕΛΑΣ

Ομάδα νεαρών που χρησιμοποιεί τον χώρο του Πολυτεχνείου ως ορμητήριο εκτοξεύει πέτρες εναντίον των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ που είναι σταθμευμένες επί της Πατησίων.

Αντιεξουσιαστές κατά ΜΑΤ στην Τοσίτσα

Νωρίτερα μάλιστα οι νεαροί πέταξαν αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών οι οποίοι απαντούν με χρήση χημικών.

Η ένταση συνεχίζεται, καθώς εκτυλίσσεται κλεφτοπόλεμος μεταξύ ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών σε διάφορα σημεία των Εξαρχείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ