Οσο κι αν η ψησταριά, η κλασική με το κάρβουνο και την τσίκνα της, δεν θα χάσει ποτέ την αίγλη της στην Ελλάδα, τα steak house αυξάνονται με γοργό ρυθμό, οι «κοπές» έχουν μπει στην καθημερινότητά μας και η ποικιλία στην ποιότητα είναι τεράστια. Το «Burntbone» στην πολύβουη πιάτσα της Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι τόλμησε να μπει σε δύσκολη περιοχή και σε πολύ… φορεμένο είδος αλλά ήξερε τι ήθελε και πώς θα το πετύχει και τα κατάφερε.
Ενα μοντέρνα στημένο μαγαζί, στο διάκοσμο και το ύφος, που παραπέμπει και στους «γρήγορους ρυθμούς» των αμέτρητων γραφείων της περιοχής και των κοστουμιών, αλλά και σε πιο χαλαρές καταστάσεις, παρεΐστικες, οικογενειακές και καλοφαγάδων. Το μενού είναι σαφές και ξεκάθαρο και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Συγκεκριμένα κρέατα, διαλέγεις ποσότητες και ψήσιμο, διαλέγεις και τα συνοδευτικά και κάποια ορεκτικά και καλή σου όρεξη.
Εχουν ζητηθεί κατά καιρούς διαφορετικά ψησίματα από μέλη της παρέας και πάντα έρχονται ακριβώς στο γούστο του καθενός, μεγάλο προσόν ειδικά για ένα μαγαζί με κίνηση που, ανθρώπινα, κάτι μπορεί να ξεφύγει. Ευχάριστοι άνθρωποι, σα κάνουν να νιώθεις άνετα και φιλόξενα και πολύ σημαντικό, οι τιμές δεν… την έχουν δει Μαρούσι – μπίζνεσμαν-κοπές και διάφορα τέτοια και είναι απολύτως τίμιες γι’ αυτό που προσφέρουν.
Ακόμα και η λίστα κρασιών είναι στο πνεύμα του “λίγα και καλά” δε… χάνεσαι διαβάζοντάς την, κάποιοι μπορεί να πουν και ότι θα χώραγαν περισσότερες επιλογές, πάντως στηρίζεται ο ελληνικός αμπελώνας και υπάρχουν επιλογές για κάθε βαλάντιο με σοβαρή τιμολόγηση και όχι εξωφρενικά κόστη.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/