today-is-a-good-day
16.4 C
Athens

Το concept «steak & lobster» στο «Moocasa» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία

Είναι αλήθεια ότι όσοι κινούμαστε σε γευστικά στα κατατόπια του Ηρακλείου, είχαμε πάρει με βαριά καρδιά το ότι έφυγαν από κοντά μας τα «Αγγελάκια». Και παραξενευτήκαμε κάπως όταν στη θέση τους εμφανίστηκε ένα μαγαζί που «φωνάζει» πολυτέλεια σε όλα του και κάνει ακόμα πιο χλιδάτη τη γωνιά, αφού παραδίπλα υπάρχει το «Αφρόψαρο». Το «Moocasa» δε μπορεί να μη σε προσελκύσει για μια δοκιμή κι όταν εν τέλει την κάνεις, να μη σε αφήσει ικανοποιημένο. Όχι, δεν είναι για κάθε μέρα οι αστακοί και τα φιλέτα, αλλά όλη η εμπειρία αξίζει και με το παραπάνω όταν θελήσεις το κάτι διαφορετικό.

Ιδιαίτερες κοπές μοσχαριού λοιπόν και αστακός, όσο απλό ακούγεται άλλο τόσο είναι. Μαζί με καλή τηγανητή πατάτα, στιλ γαλλικό και με διάφορα λαχανικά, όλα αυτά σε διάφορες ποικιλίες και προτάσεις σερβιρίσματος, με… ναυαρχίδα του μαγαζιού το «μικτό» πιάτο με μοσχάρι και αστακό. Οι γεύσεις είναι απόλυτα ευπρόσδεκτες στον ουρανίσκο, όσο για το περιβάλλον τα σπάει, υπάρχει άνεση χώρου και προσιτή πολυτέλεια.

Εννοείται ότι σε αυτό το μαγαζί δε θα φας φτηνά, αλλά δε θα πέσεις και έξω στους υπολογισμούς σου. Η σχέση του περιβάλλοντος, του σέρβις και φυσικά των φαγητών με τις τιμές είναι τίμια και έστω και για ξεχωριστές περιστάσεις, είναι μια επιλογή που ξέρεις ότι θα σε δικαιώσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ