today-is-a-good-day
20.7 C
Athens

Κ.Βελόπουλος: Η Ελλάδα λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο

«Έχουν καταντήσει τη χώρα περίγελο της Ευρώπης. Υπουργός Μεταφορών να καταθέτει μηνυτήριες αναφορές για την κατάσταση στον σιδηρόδρομο και να ζητάει ενημέρωση για την πορεία άλλων δύο αναφορών, που υπέβαλε. Πρόκειται ουσιαστικά για μία κυβέρνηση – παρωδία», ανέφερε σε δήλωσή του, ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «είναι μια ομολογία του κ. Σταϊκούρα και της κυβέρνησης ότι είναι ανίκανοι. Αλλά είναι και άλλη μία απόδειξη, ότι η Ελλάδα λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο».

Κανονικά η κ. Βούλτεψη έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί

«Η υπόθεση της κ. Βούλτεψη δεν είναι μία απλή υπόθεση. Είναι υπόθεση παρακρατικών μηχανισμών. Πακιστανός να δίνει οδηγίες σε υπουργό! Ταυτοχρόνως η υπουργός να εντέλλεται από τον Πακιστανό για ραντεβού! Όλα αυτά δεν ζέχνουν παρακρατικούς μηχανισμούς, απλά δείχνουν μια εικόνα διαλύσεως ενός κράτους που δεν υπάρχει», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισήμανε: «Κανονικά η κα. Βούλτεψη έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί. Και αν δεν παραιτηθεί αυτή, έπρεπε να παραιτηθεί σύσσωμη η κυβέρνηση, αν έχει αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια. Αυτά θα παταχθούν μόνο με την Ελληνική Λύση. Θα τελειώνουμε με τους λαθρομετανάστες και με όλα αυτά που γίνονται με τους εμπόρους ψυχών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ