today-is-a-good-day
20 C
Athens

Ελ.Λύση: «Ο Κ.Βελόπουλος “εξηγεί” στον κ. Μητσοτάκη τη διαφορά μεταξύ “πατριώτη” και “μειoδότη”

Απάντηση στις «ανερμάτιστες δηλώσεις του πρωθυπουργού περί “πατριωτισμού”», δίνει σε ανακοίνωσή του ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης έχει ως εξής: «Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ “ΕΞΗΓΕΙ” ΣΤΟΝ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ “ΠΑΤΡΙΩΤΗ” ΚΑΙ “ΜΕΙΟΔΟΤΗ”

Η απάντηση του προέδρου της “Ελληνικής Λύσης”, στις ανερμάτιστες δηλώσεις του Κυρ. Μητσοτάκη περί “πατριωτισμού”: Εάν ήσουν “πατριώτης” θα είχες σχεδιάσει και ολοκληρώσει πραγματικό φράχτη (και όχι για οικόσιτα) στον Έβρο. Αντίθετα εδώ και 5 χρόνια, τον προαναγγέλλεις, τον “κατασκευάζεις” αλλά ποτέ δεν τελειώνει. Εάν ήσουν πατριώτης δεν θα δεχόσουν ποτέ μειωμένη επήρεια στην ΑΟΖ, ούτε θα επέκτεινες “μερικώς” τα χωρικά ύδατα, αφήνοντας έξω ακόμα και τη “γενέτειρα” σου, την Κρήτη. Εάν ήσουν πατριώτης, δεν θα ανεχόσουν να αποκαλεί ο Φιντάν τη χώρα σου, “δορυφόρο”. Δεν θα ανεχόσουν την ανάρτηση στον ΟΗΕ του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου, που ακρωτηριάζει την εθνική σου κυριαρχία, ούτε θα πρότεινες τον βάρβαρο εμπνευστή του για τον ΟΟΣΑ. Εάν όντως ήσουν πατριώτης, δεν θα συζητούσες επί 5 χρόνια με τον κατακτητή, αλλά θα οριοθετούσες ΑΟΖ με την Κύπρο.

Πέραν λοιπόν από τους “υπερπατριώτες” υπάρχουν και οι “υποπατριώτες”. Εσύ κ. Μητσοτάκη διάλεξες “πλευρά” την οποία ανακοίνωσε ο ΥΠΕΞ σου, κ. Γεραπετρίτης: Την πλευρά της μειοδοσίας!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ