today-is-a-good-day
17.5 C
Athens

Έπεσε σε… λήθη ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη!

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός προδόθηκε από τη χαλαρή του άμυνα, που παρουσιάζει από την έναρξη της σεζόν, και η Ρεάλ Μαδρίτης “τιμώρησε” την κυνική προσέγγιση. Οι “πράσινοι” γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα στη “διαβολοβδομάδα” με 90-86 και έχασαν έδαφος από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με απολογισμό 2-2.

Το Τριφύλλι κατάφερε να φτάσε το παιχνίδι στα μέτρα του, μιας και στο 23′ κατάφερε να μειώσει στο καλάθι (50-48), αλλά από εκεί ξεκίνησε η… κατρακύλα με τον Αλμπάντε να “τιμωρεί” από παντού και με ένα 17-1 σερί έφτασε το σκορ στο 67-49 μέσα σε τρία λεπτά και ουσιαστικά έδωσε στους γηπεδούχους τη νίκη.

O Κέντρικ Ναν ήταν για άλλη μια η κινητήριος δύναμη των Πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23π, αλλά δεν στάθηκαν ικανοί για το διπλό. Σπουδαία δουλειά από τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δεύτερου,  με τον Ισπανό πάουερ φόργουορντ να δίνει τεράστια ώθηση στο τέλος και να σημειώνει 16 πόντους. Από την άλλη ο “Παπ” είχε 12 πόντους. Διψήφιος και ο Οσμάν με 13π.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 43-38, 70-58, 90-86

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ