today-is-a-good-day
24.1 C
Athens

«Το καφενείο του Ρίζου» σε μεταφέρει σε άλλες εποχές για γευστική αναπαράσταση της παλιάς, αρχοντικής Αθήνας

Θα μπορούσε να είναι σκηνικό από ελληνική ταινία του παλιού ρομαντικού κινηματογράφου, θα μπορούσαν να κάθονται στα τραπεζάκια αγαπημένοι πρωταγωνιστές. «Το καφενείο του Ρίζου» όμως, είναι μια πολύ όμορφη, γουστόζικη και γευστική αναπαράσταση της παλιάς, αρχοντικής Αθήνας και έχει φτιάξει το πιστό του κοινό, που όλο και αυξάνεται με όσους το γνωρίζουν.

Οι εποχές αλλάζουν και το παραδοσιακό καφενείο, εκτός από κλασικό ελληνικό καφέ, με λουκουμάκι, εκτός από μεζέδες για το ούζο, έχει και κανονική κουζίνα, λαχταριστή με απλά ελληνικά πιάτα αλλά και με πιο ψαγμένα από τη διεθνή κουζίνα. Είναι ένα all day μαγαζί εστίασης για να το πούμε πιο σύγχρονα, αν και τέτοιες εκφράσεις το αδικούν ως προς το περιβάλλον και τον χαρακτήρα του.

Ολες τις ώρες της ημέρας θα απολαύσεις θέα, θα μεταφερθείς σε άλλες εποχές και θα καλύψεις την όρεξή σου. Είτε με καφεδάκι, τσάι, γλυκά εξαιρετικά, είτε με μεζέ για το ούζο και τη μπύρα είτε με κανονικό φαγητό. Συνοδεία πολύ επιλεκτικής μουσικής, που ταιριάζει με το όλο σκηνικό σε ένα χώρο που όλα είναι προσεγμένα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ