today-is-a-good-day
27 C
Athens

Την παραίτηση της Ρ.Σβίγου για τη διαρροή του πόθεν έσχες του Στ.Κασσελάκη ζήτησε η Θ.Τζάκρη

Την παραίτηση της Ράνιας Σβίγγου για τη διαρροή στον Τύπο του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη ζήτησε η Θεοδώρα Τζάκρη στην Πολιτική Γραμματεία

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντος του κ. Κασσελάκη, η Θ. Τζάκρη υποστήριξε ότι η Ρ. Σβίγγου «δεν μπορεί να είναι πλέον γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διότι στα χέρια της παραδόθηκε από την πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής αμελλητί στη μορφή εκτυπωμένων αρχείων και όχι ψηφιακών το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη».

«Η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όφειλε να διαφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα του Στέφανου Κασσελάκη μέχρι να ανέβουν ταυτόχρονα για όλους τους υποψηφίους στον SYRIZA.GR », πρόσθεσε και ζήτησε «την άμεση παραίτησή της», τονίζοντας πως «ο γραμματέας του κόμματος δεν είναι κομματάρχης, είναι θεσμός».

Επιπρόσθετα, η κ. Τζάκρη ζήτησε να ενημερωθεί άμεσα «σε ποια αίθουσα θα γίνει το συνέδριο και ποια ημερομηνία ακριβώς», ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «η οποιαδήποτε ύπαρξη zoom δεν επιτρέπεται αν δεν έχει διασφαλιστεί πρώτα η καρέκλα και για τον τελευταίο σύνεδρο εντός της αίθουσας», καθώς και ότι θα «επιτρέπεται μόνο για την ύπαρξη αντικειμενικού κωλύματος συντρόφων ή συντροφισσών που δεν μπορούν για οποιονδήποτε λόγο να προσέλθουν αυτοπροσώπως».

Σες αυτό το πλαίσιο, κατέθεσε «συγκεκριμένη συμβολή τροπολογιών προκειμένου το σχέδιο πολιτικής απόφασης να εναρμονίζεται με τις αποφάσεις και το κεκτημένο των συνεδρίων του 2022 και του 2023».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ