today-is-a-good-day
26.7 C
Athens

Περιοδεία στον Έβρο πραγματοποιεί η Ζ.Κωνσταντοπούλου

Περιοδεία στον Έβρο πραγματοποιεί σήμερα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας που ήδη από χθες βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και συναντά πολίτες και κοινωνικούς φορείς, ενώ χθες το βράδυ πραγματοποίησε παρέμβαση για τη Δικαιοσύνη στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικηγόρων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου το πρωί επισκέπτεται το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου θα συναντηθεί και θα συζητήσει με τους γιατρούς, νοσηλευτές και όλους τους εργαζόμενους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επόμενος σταθμός στην περιοδεία της, το Δασαρχείο Έβρου. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «έχοντας κάνει 5 Επίκαιρες Ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό για τον Έβρο και τη Δαδιά, μετά την τεράστια καταστροφή από την πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού και δεκάδες παρεμβάσεις στη Βουλή, η Ζ. Κωνσταντοπούλου θα συναντηθεί με τον Δασάρχη Έβρου, για να ενημερωθεί για τα θέματα του περιβάλλοντος που βρίσκονται πάντα στην κορυφή των αρχών της Πλεύσης Ελευθερίας και ειδικότερα για τα ζητήματα πυροπροστασίας και αποκατάστασης του Εθνικού Δρυμού της Δαδιάς».

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις Φέρες, τη Δαδιά, το Σουφλί, το Διδυμότειχο, την Κίρκη, την Ορεστιάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ