today-is-a-good-day
26.7 C
Athens

Για ψαροφαγία υψηλού επιπέδου στο Μαρούσι υπάρχει η «Ψαρομανία»

Τα καλά στέκια ψαροφαγίας σε μέρη μακριά από τη θάλασσα έχουν μια ξεχωριστή γοητεία. Οκ, το Μαρούσι δεν είναι και σε… βουνοκορφές, αλλά έχει πιο βουνίσια αύρα, αλλά έχει και την «Ψαρομανία» να προσφέρει απλόχερα και γευστικά τις λιχουδιές της θάλασσας.

Με καμάρι λένε ότι σχεδόν τα πάντα εκεί πέρα είναι χειροποίητα και δε θέλει να είσαι ειδικός γευσιγνώστης για να το καταλάβεις. Γεμίζει το στόμα από πραγματικές γεύσεις, δεν υπάρχουν ετοιματζίδικα, απολαμβάνεις κάθε πιρουνιά και έχεις και πρόβλημα τι να πρωτοδιαλέξεις.

Η «Ψαρομανία» δε διστάζει να βάλει από όστρακα και σούπερ μέχρι απλά ταβερνίστικα μεζεδάκια ψαρικών, δεν φοβάται να… χαλάσει την πιάτσα με εντυπωσιακά προσιτές τιμές ακόμα και στα ψάρια και δεν έχει αμφιβολία ότι κάθε τι που σερβίρει είναι νόστιμο και θελκτικό για τους πελάτες της.

Καλά τηγάνια, πετυχημένα τα ωμά και παστά, γενναίες μερίδες στα φαγητά με τα ζυμαρικά, καλοψημένα τα ψάρια, όλα ωραία σε ένα όμορφο και απλοϊκό περιβάλλον που έχει φανατικούς φίλους, από εργαζόμενους στην πολυσύχναστη τριγύρω περιοχή μέχρι οικογένειες που δε χάνουν την ευκαιρία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ