today-is-a-good-day
29.9 C
Athens

Η Κηφισιά άφησε εκτός Κυπέλλου τη Λαμία

Η Κηφισιά προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος 2024-25, αποκλείοντας τη Λαμία από την οποία τη χωρίζει μια κατηγορία, μετά τη νίκη της με 1-0 στο «Ζηρίνειο».

Η αθηναϊκή ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει νωρίτερα και βρήκε το γκολ, εν τέλει, στο 81ό λεπτό από τα 11 βήματα, με τον Μάναλη.

Το πέναλτι κέρδισε ο Τετέη στο 80΄ μετά από σπρώξιμο του Αθανασακόπουλου στη μεγάλη περιοχή. Μετά το εις βάρος τους τέρμα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση, πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν την πέτυχαν.

Μάλιστα, η Λαμία τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 90ό λεπτό αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Ρατόν, για μαρκάρισμα στον Τετέη εκτός περιοχής.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπαστιάν Λέτο): Ξενόπουλος, Σίλα (90΄+3 Ρότσα), Μαζουλουξής, Σόουζα, Σωτηράκος, Σμπώκος (64΄ Σιμόν), Παυλάκης (64΄ Τετέη), Εμπό, Κυριόπουλος (64΄ Σολόα), Παντελίδης (81΄ Μίλερ), Μάναλης.

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Ρατόν, Σαραμαντάς, Αντράντε, Γκοτζαμανίδης (85΄ Τσιάκας), Φουρτάδο, Σάντμπεργκ (45΄ Ραντόνια), Μπίκοφ (61΄ Νούνιες), Ενρίκεθ, Δοϊρανλής (61΄ Αθανασακόπουλος), Σιμόνι, Γιαννούτσος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ