today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης με Αλαβές

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αν και προηγήθηκε 3-0 στο 48′, στη συνέχεια χαλάρωσε με την Αλαβές να μειώνει στα τελευταία λεπτά σε 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι «μερένχες» πλησίασαν σε «απόσταση αναπνοής» από την πρωτοπόρο και «απόλυτη», Μπαρτσελόνα, η οποία υποδέχεται την Τετάρτη (25/9) την Χετάφε και θα έχει την ευκαιρία για το 7Χ7.

Η «σεμνή τελετή» στο γήπεδο των Μαδριλένων έδειχνε να παίρνει… το δρόμο της από το πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε δύο γκολ, γεγονός που της επέτρεψε να «κατεβάσει ταχύτητα» στο δεύτερο μέρος. Το γκολ του Ροντρίγο στο 48′ φάνηκε να δίνει πρόωρο «τέλος» στο παιχνίδι, με τη Ντεπορτίβο, όμως, να «τιμωρεί» την αδράνεια των γηπεδούχων και μέσα σε τρία λεπτά να σκοράρει δύο φορές.

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει «ζεσταθεί» για τα καλά, σκοράροντας σε τέταρτο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά όχι με πέναλτι όπως στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και μετά από τις πρώτες 7… στροφές έφτασε αισίως τα 5 γκολ στη La Liga.

Ο Τσιντέρα Εζούκε ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της 2ης νίκης της Σεβίλλης, την ώρα που η Βαγιαδολίδ έμενε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για 6ο συνεχόμενο ματς!

Οι «Ανδαλουσιάνοι» πανηγύρισαν ένα μεγάλο «τρίποντο» με 2-1, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα της σεζόν (19/8) και το 1-0 επί της Εσπανιόλ (έκτοτε μετρά 4 ήττες και 2 ισοπαλίες).

Το «τρίποντο» στη Σεβίλλη χάρισε ο Νιγηριανός, Εζούκε, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 62′ και πέντε λεπτά πριν το 90′ «σφράγισε» τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Βαλένθια και Οσασούνα προέρχονταν από νίκες, αλλά η μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Μεστάγια» δεν ανέδειξε νικητή (0-0).

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:

Μαγιόρκα-Σοσιεδάδ 1-0
(37′ πέν. Πρατς)

Λεγανές-Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2
(65′ Βίβιαν, 75′ Ινάκι Γουίλιαμς)

Σεβίλη-Βαγιαδολίδ 2-1
(45′ αυτ. Τόρες, 85′ Εζούκε – 56′ Πέρες)

Βαλένθια-Οσασούνα 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης-Αλαβές 3-2
(1′ Λούκας Βάθκεθ, 40′ Μπαπέ, 48′ Ροντρίγο – 85′ Μπεναβίντες, 87′ Γκαρσία)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ