today-is-a-good-day
28.1 C
Athens

Έβγαλε ποιότητα ο Βόλος και «καθάρισε» τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Βόλος ΝΠΣ επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στο Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννης Τσερκεζίδης», εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δύο γκολ για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι είχαν υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον Λευτέρη Καλογήρου, έπειτα από την απομάκρυνση του Χοακίν Γκόμεζ, σημείωσε ο Μαρκ Κόσζτα (9΄, 40΄), ενώ δίχτυα βρήκε και ο Νίκος Δόσης (42΄), με τη διαφορά των δυο κατηγοριών ανάμεσα στις δυο ομάδες να είναι εμφανής.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς, βάζοντας βάσεις πρόκρισης. Από απομάκρυνση της μπάλας, ο Γιασίν Αμίν Ασεχνούν πήρε την κεφαλιά και έβγαλε τον Κόσζτα τετ-α-τετ με τον Τάσο Δομουκτσίδη, με τον Ούγγρο να πλασάρει εύστοχα με το αριστερό για το 1-0. Οι δυο τους συνδυάστηκαν σε ακόμη τρεις περιπτώσεις μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Κι αν ο Φιλανδός μέσος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 28΄ και «νικήθηκε» δέκα λεπτά μετά από τον εντυπωσιακό Δομουκτσίδη, δεν συνέβη το ίδιο και στο 40ο λεπτό: Σέντρα του Λούκας Βιγιαφάνιες με προορισμό τον Ασεχνούν κι αυτός στον Κόσζτα που πλάσαρε διαγώνια για το 0-2. Δυο λεπτά αργότερα, από κόρνερ του Βιγιαφάνιες και σέντρα του Ντάνιελ Σούντγκρεν, με κεφαλιά ο Δόσης έκανε το 0-3.

Σαφώς πεσμένος ρυθμός στο δεύτερο μέρος, με τις αλλαγές να παίζουν το ρόλο τους. Ο Μαξιμιλιάνο Κόμπα έκανε την ατομική ενέργεια, αλλά σούταρε πάνω από τα δοκάρια στο 66΄ ενώ ο Έντι Νταϊλάνι στο 87΄ πέρασε τον Δομουκτσίδη, όμως βγήκε πολύ πλάγια με αποτέλεσμα να χαθεί η φάση για τον Βόλο.

Ο οποίος, πλέον, στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς με την Athens Kallithea FC για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης να έχει τις δικές του βλέψεις στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Δημήτρης Βοτάρης): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης (70΄ Χαβιαρόπουλος), Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (70΄ Βασιλειάδης), Τσερρίκου, Καράμπελας, Γιόνδης (50΄ Τσάνι), Ταουσιάνης (59΄ Χατζηαλεξιάδης), Τζήμας (70΄ Γραμματικού).
ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Λευτέρης Καλογήρου): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σμέουλερς, Τσοκάνης, Κόσζτα (62΄ Κόντε), Βιγιαφάνες (62΄ Λυκουρίνος), Κόμπα (73΄ Μπερναντού), Δόσης, Κορέα (46΄ Ασλανίδης), Ασεχνούν (46΄ Νταϊλάνι), Τριανταφύλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ