today-is-a-good-day
22.2 C
Athens

Curves: Δωρεάν εβδομάδα άθλησης για όλες τις γυναίκες άνω των 50 ετών στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, τα γυμναστήρια Curves προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες άνω των 50 ετών! Από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, προσκαλούμε όλες τις γυναίκες αυτής της ηλικιακής ομάδας να επισκεφθούν τα Curves και να απολαύσουν μία εβδομάδα δωρεάν προπονήσεων.

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι οι γυναίκες άνω των 50 ετών να γνωρίσουν από κοντά το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη φυσική τους κατάσταση και να τους προσφέρει τα εργαλεία για μια πιο υγιή και ενεργή ζωή.

Το πρόγραμμα προπόνησης των Curves διαρκεί μόλις 30 λεπτά και βασίζεται σε μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης, που επιτρέπουν τη μυϊκή ενδυνάμωση και ταυτόχρονα παρέχουν καρδιαγγειακή άσκηση. Αυτό το καινοτόμο σύστημα εξασφαλίζει ασφαλή και αποτελεσματική άσκηση για όλες τις ηλικίες και επίπεδα φυσικής κατάστασης, χωρίς την ανάγκη προγραμματισμένου ραντεβού. Επιπλέον, σε κάθε προπόνηση είναι παρών ένας Curves Coach, που καθοδηγεί και υποστηρίζει τα μέλη, διασφαλίζοντας ότι η προπόνηση γίνεται σωστά και με ασφάλεια.

Τα οφέλη της άσκησης για τις γυναίκες άνω των 50 ετών είναι ανεκτίμητα, καθώς η συστηματική σωματική δραστηριότητα συμβάλλει στη βελτίωση της οστικής πυκνότητας, βοηθά στην πρόληψη της οστεοπόρωσης, βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία και ενισχύει τη συνολική ευεξία.

Επισκεφθείτε το Curves Club της περιοχής σας για περισσότερες πληροφορίες και επωφεληθείτε από αυτή την μοναδική προσφορά. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας με τη δύναμη της άσκησης!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιστημονικές έρευνες που υποστηρίζουν το πρόγραμμα των Curves και πώς μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: Επιστήμη και Curves.

Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το Curves Club της περιοχής σας. Για τις γυναίκες που θα εγγραφούν μετά την ολοκλήρωση της δωρεάν περιόδου, θα ισχύσουν προνομιακά πακέτα μέλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ