today-is-a-good-day
34.3 C
Athens

Π.Μαρινάκης: Στόχος είναι μόνιμες παρεμβάσεις και μεταρρυθμίσεις

«Ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να βγάλει στη ΔΕΘ ένα μεγάλο καλάθι παροχών, δεν πρόκειται να υποθηκεύσει το μέλλον τον επόμενων γενεών, ο μεγάλος στόχος παραμένει η αύξηση των εισοδημάτων- στόχος είναι μόνιμες παρεμβάσεις και μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να φθάσει ο μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ.

Ο πρωθυπουργός θα περιγράψει τι έχει γίνει αυτόν τον πρώτο χρόνο [της δεύτερης τετραετίας] και πώς θα είναι η χώρα στο τέλος της 4ετίας το 2027», διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ενώ διέψευσε πληροφορίες περί πρόθεσης της κυβέρνησης να μειώσει τον ΦΠΑ στο ελαιόλαδο.

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην κατεύθυνση της μείωσης των φόρων και των φοροαπαλλαγών, ωστόσο δεν θα λάβει μέτρα που αποδεδειγμένα δεν αποδίδουν και δεν φθάνουν στον καταναλωτή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων παρέστη σε εκδήλωση στη Σμύρνη προς τιμήν της ημέρας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και όχι της ημέρας νίκης όπως γράφτηκε σε δημοσιεύματα, κάτι, που όπως παρατήρησε ο Παύλος Μαρινάκης έγινε και τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα το 2017, 18, 19, 22 και 2023. «Άνθρακές ο θησαυρός, πέφτει στο κενό η προσπάθεια ορισμένων να υποστηρίξουν ότι η ελληνική κυβέρνηση υποχωρεί έναντι της Τουρκίας» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ