today-is-a-good-day
25.2 C
Athens

Το «Εν Χατίπι» στη Σπάρτη προσφέρει τα φαγητά που αγαπήσαμε στην ελληνική κουζίνα

Η Σπάρτη είναι μια ζωντανή και δραστήρια πόλη αν και όχι τουριστικός προορισμός. Εχει όμως κόσμο, έχει και επισκέπτες και έχει και προσεγμένα και καλά μαγαζιά εστίασης. Το «Εν Χατίπι» έχει επιλέξει να διατηρήσει ένα παραδοσιακό στιλ άλλης εποχής στην εικόνα του, μα και το στιλ του καλού ελληνικού εστιατορίου, με την ποικιλία, τις ελληνικές συνταγές, την αξέχαστη γεύση και τις μεγάλες μερίδες.

Σε μια ήσυχη γωνιά της πόλης, με μια αυλή από.. ελληνική ταινία, με τα κλασικά τραπεζοκαθίσματα, τα δέντρα και τις όμορφες γλάστρες, υπάρχει το μαγαζί που μπορεί να χαρακτηριστεί και προορισμός του καλοφαγά. Χωρίς περίεργους καταλόγους και ονομασίες στα φαγητά, χωρίς ευφάνταστες παρουσιάσεις για να… καλύπτει άλλες ατέλειες, το «Εν Χατίπι» προσφέρει τα φαγητά που αγαπήσαμε και που πλέον γίνονται όλο και πιο σπάνια σε τέτοια επιτυχία, εκτός του σπιτιού μας.

Εξαιρετικά κρέατα, τόσο μαγειρεμένα όσο και ψητά, λαδερά, όσπρια, σαλατάρες, χειροποίητα ορεκτικά που μπορεί να σε παρασύρουν, θαλασσινά και ζυμαρικά, όλη η ελληνική κουζίνα βγαίνει από τα τσουκάλια τους και γίνεται ανάρπαστη. Μυθικά τα ντολμαδάκια και τα παστουρμοτυροπιτάκια, γευστικά και χορταστικά όλα τα φαγητά, με τον μουσακά να τα σπάει για τους λάτρεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ