today-is-a-good-day
28.8 C
Athens

«Αντίο» από την Ολλανδία με νίκη ο Άρης

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Άρης στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ολλανδία με αντίπαλο την Μπρέντα.

Επικράτησε με 2-1, έχοντας πρωταγωνιστή στο πρώτο ημίχρονο τον Φετφατζίδη, ο οποίος σκόραρε, αρχικά, στο 24ο λεπτό και τροφοδότησε όμορφα στο 40ό τον Σαμόρα, με τον τελευταίο να κάνει το 2-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (46′) οι Ολλανδοί μείωσαν με κεφαλιά του Όμαρσον.

Πανό λατρείας για τον Μάνου Γκαρθία κρέμασαν στις κερκίδες του γηπέδου υποστηρικτές της Μπρέντα. «Σε αγαπάμε Μανού», ήταν η αναφορά σε αυτό, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του Άρη να αποθεώνεται- στη διάρκεια, αλλά και στο τέλος του ματς – για την προ ετών θητεία του στην ολλανδική ομάδα (2017-2019, με δανεισμό από τη Μάντσεστερ Σίτι).

Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν αύριο στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους για τη νέα σεζόν, με δύο ακόμη φιλικές αναμετρήσεις.

Θα υποδεχτούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την αλβανική Ελμπασάνι (6/8, 20:00) και τέσσερις ημέρας μετά τη Λαμία (10/8, 20:00).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΡΕΝΤΑ: Μπιέλιτσα, Βαλέριους, Φαν Ρέουβικ, Φαν ντεν Μπεργκ, Ρόγιο, Γιάνοσεκ, Μπαλάρντ, Στάρινγκ, Κάιεντ, Όμαρσον, Κόστορζ
Έπαιξαν και οι: Λούκασεν, Κέμπερ, Κότσελνικ, Μπουραντί, Λούρενς, Μπέσελνικ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ρόουζ, Μπράμπετς, Βέλεθ (79’ Φατόρε), Μοντόγια, Ζουλ (88’ Παναγίδης), Πάρντο (88’ Ντιαντί ), Φετφατζίδης (61’ Σαβέριο), Σίσ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ