today-is-a-good-day
30.3 C
Athens

Το «Μπαλαούρο» στην Καβάλα μπορεί να ικανοποιήσει από ουζοκαταστάσεις μέχρι κυρίως πιάτα για κάθε γούστο

Βρίσκεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Καβάλας, αν και δύσκολα σε αυτή την πανέμορφη πόλη υπάρχει σημείο μη προνομιακό. Το «Μπαλαούρο» όμως δεν αρκέστηκε στην ευνοϊκή τοποθεσία, αλλά πάντα είχε και συνεχίζει να έχει την έννοια του πολύ ποιοτικού φαγητού.

Είναι από τα μαγαζιά που ρισκάρει με τον πολύ μεγάλο κατάλογο με κάθε είδους φαγητό, αλλά νιώθει σίγουρο για αυτά που προσφέρει και καλά κάνει. Ξέρουν να το δουλέψουν, έχουν καλούς μάγειρες κι αυτό φαίνεται από τις γεύσεις, έχουν και τόσο κόσμο και κατανάλωση που σε εμπνέει για την ποιότητα των πρώτων υλών.

Το «Μπαλαούρο» μπορεί να ικανοποιήσει από απαιτήσεις ουζοκατάστασης, με ένα σωρό νόστιμα μεζεδάκια να έρχονται το ένα μετά το άλλο και να μη βαρεθεί ποτέ, μέχρι κυρίως πιάτα και ψαριών, θαλασσινών και κρεατικών για κάθε γούστο. Καθαρά τηγανητά, σε γεύσεις και αρώματα, εξαιρετικά μεζεδάκια, καλοψημένα τα κρέατα και τα ψάρια, μεγάλες μερίδες και άριστο σέρβις, τα πάντα όλα δηλαδή.

Το μαγαζί είναι φιλικό και για πιο επίσημες και για πιο χαλαρές καταστάσεις, κανείς δε νιώθει ανεπιθύμητος και όλοι μαζί περνάνε καλά και τρώνε πολύ καλύτερα, απολαμβάνοντας μια υπέροχη και ταξιδιάρικη θέα στη θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ