today-is-a-good-day
27.3 C
Athens

Εργασίες συντήρησης στην 28η ΕO Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής και την 11η ΕΟ

Εργασίες συντήρησης στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 30 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ειδικότερα, πρόκειται για εργασίες κοπής πρασίνου και εργασίες καθαρισμού εκατέρωθεν της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Πλαγιαρίου- Επανομής, από τη διασταύρωση με την 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό προς Μηχανιώνα και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην 11η Επαρχιακή Οδό

Στο μεταξύ, τις εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην 11η Επαρχιακή Οδό συνεχίζει η  Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 30 Ιουλίου έως και την Κυριακή 4 Αυγούστου 2024, με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην 11η Επαρχιακή Οδό, στο οδικό τμήμα από το Σοχό έως τη διασταύρωση της Νιγρίτας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ