today-is-a-good-day
29.8 C
Athens

Μπενζεμά: «Κάποια ημέρα ο Μπαπέ θα έπαιζε στην Ρεάλ»

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται με την Αλ Ιτιχάντ στην Ισπανία, για σειρά φιλικών αγώνων προετοιμασίας και με την ευκαιρία, παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «Marca». Αναφερόμενος στην θητεία του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στις φιλοδοξίες του, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε την πρώτη του σεζόν, ο Γάλλος επιθετικός, τόνισε:

«Τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Έχουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, για να μπορούμε να παίξουμε καλά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, που είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Θέλουν να το κερδίσουν, όπως εμείς, δεν πρέπει να διστάζουμε. Και είμαι εδώ, με την ομάδα μου, για να το κερδίσω, να το ξέρουν όλοι».

Οσον αφορά στην μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης και δεδομένου ότι γνωρίζει άριστα τους «μερένχες», ο Μπενζεμά, σχολίασε:

«Κάποια ημέρα θα έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντα αυτό πίστευα και τελικά συνέβη. Είναι ένας τεράστιος παίκτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν βλέπω καμία ομάδα που μπορεί να είναι καλύτερη από την Ρεάλ Μαδρίτης. Πραγματικά. Υπάρχουν τα πάντα. Παίκτες, προπονητής και πρόεδρος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ