today-is-a-good-day
33.7 C
Athens

Στο Παρίσι μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το θαλασσινό bistro «Huguette» δίπλα στον Σηκουάνα

Ετσι κι αλλιώς είναι ίσως ο πιο τουριστικός προορισμός της Ευρώπης, σίγουρα ένας από αυτούς. Τώρα που πλησιάζουν και οι Ολυμπιακοί αγώνες όλος ο πλανήτης… βλέπει Παρίσι. Ουκ ολίγοι θα ξεναγηθούν στις ομορφιές του και θα ψάξουν να γευτούν τη διάσημη γαλλική κουζίνα. Κι επειδή τα ψάρια και τα θαλασσινά έχουν και στο μη παραθαλάσσιο Παρίσι την τιμητική του, το «Huguette» είναι μια θεσπέσια λύση στο πλάι του Σηκουάνα για εμπειρία αξέχαστη με τα καλά της θάλασσας.

Το μαγαζί αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο με μία λέξη. Τέλειο. Από το όλο σκηνικό σα να βλέπεις ταινιούλα γυρισμένη σε επιλεγμένο σκηνικό της πόλης, μέχρι το μπρίο, το κέφι και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί και φυσικά τα ονειρεμένα φαγητά. Οστρακα, ωμά, ψητά, τηγανητά, τα πάντα όλα και τα πάντα νόστιμα.

Θα βρεις ψαρόσουπα, θα βρεις ποικιλία τηγανητών ψαρομεζέδων νιώθοντας ότι είσαι σε ταβερνάκι νησιού, θα βρεις εντυπωσιακά πρώτα, φρέσκο ψάρι και ιδιαίτερα όστρακα, θα βρεις ζυμαρικά και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς σε παρασκευές τέτοιων ειδών. Οι τιμές είναι παραπάνω από λογικές για Παρίσι και θαλασσινά, σε βαθμό… να απορείς.

Ενδείκνυνται οι παρέες, έχει τόσα πολλά που και θα θέλεις, αλλά και πρέπει να δοκιμάσεις που είναι κρίμα να φουσκώσεις και να τα βλέπεις να κάνουν παρέλαση στα δίπλα τραπέζια. Α, σε βοηθάνε και να διαλέξεις κρασί, αν και όλα πάνε και θα τα απολαύσεις, έχει και ωραία επιδόρπια, καφεδάκι και ποτά, όσα μπορεί να χρειαστείς για να κλείσεις μια εξαιρετική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ