today-is-a-good-day
33.2 C
Athens

Στο «Cachou» στον Κεραμεικό η χαλάρωση και τα φαγητά δε σε αφήνουν να φύγεις

Στην εποχή των περίπλοκων πραγμάτων και της διαρκούς… σκοτούρας του μυαλού, τα απλά τα ψάχνει και τα απολαμβάνει ο κόσμος. Το «Cachou» το έχει πιάσει το νόημα και με το παραπάνω. Μέσα στο κατάκεντρο της πόλης, στον Κεραμεικό, σε μια αυλή ανεπιτήδευτη και απλή, με ίδιας αισθητικής τραπεζοκαθίσματα που θα μπορούσαν να είναι στο μπαλκόνι ή την αυλή οποιουδήποτε σπιτιού, σου προσφέρει χαλάρωση, ποτά, φαγητά που δε σε αφήνουν να φύγεις.

Το κοινό που θα βρεις εκεί είναι… τα πάντα και δεν είναι τυχαίο. Φοιτητές, κοστουμάτοι, νέοι, μεγαλύτεροι, εναλλακτικοί, συμβατικοί, αν και οι “ετικέτες” είναι σχετικές και δε χρειάζονται σε ανθρώπους, απλά για να γίνει κατανοητό το μωσαϊκό που στήνεται κάθε μέρα, κάθε ώρα. Πριν το μάθημα, μετά τη δουλειά, στη βόλτα, στην ανάγκη να χαλαρώσεις σε κάτι διαφορετικό αλλά με ποικιλία και νοστιμιά.

Οι μεζέδες και τα φαγητά είναι τα απλά, λαχταριστά ελληνικά που αρέσουν στον πολύ τον κόσμο. Θα βρεις σκιουφιχτά, κεμπαπάκια, κροκέτες τυριού, μανιτάρια, όλη την παρέλαση ενός καλού μεζεδοπωλείου, με συνοδεία πλήθους ποτών, ειδικά το κρασί τους είναι το κάτι άλλο πρέπει να το έψαξαν πολύ για να πετύχουν τέτοια νοστιμιά που αν ήταν σε μπουκάλι θα δικαιολογούσε μεγάλες τιμές.

Κι όσο για τα ποτά τους, φανταχτερά και έξυπνα κοκτέιλ, μεγάλες μερίδες και όχι… μεζούρες, φιλικές τιμές όπως τα πάντα σε αυτό το μαγαζί που το λες και όαση μέσα στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ