today-is-a-good-day
30.1 C
Athens

Γκριγκόνις: «Γράψαμε Ιστορία»

Χαρούμενος που θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2027 δήλωσε στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ τόνισε πως η ανανέωση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι» σημαίνει ότι ο σύλλογος του έδειξε σεβασμό για τη δουλειά που κάνει στην ομάδα, καθώς και σταθερότητα κι ευτυχία για την οικογένειά του. Παράλληλα, ο 30χρονος άσος υπογράμμισε, αναφερόμενος στην παρελθούσα αγωνιστική περίοδο, ότι «γράψαμε ιστορία που θα μείνει για πάντα γραμμένη στο μυαλό του κόσμου», ενώ, μιλώντας για τη νέα σεζόν, επισήμανε ότι στόχος είναι «να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τουλάχιστον».

Μιλώντας αρχικά για την τριετή επέκταση του συμβολαίου του και τη σημασία της, ο Γκριγκόνις είπε: «Σημαίνει πολλά. Σημαίνει κατά βάση πως το κλαμπ μου έδειξε σεβασμό για τη δουλειά που κάνω στην ομάδα, πράγμα πολύ σημαντικό για εμένα. Παράλληλα, είναι κάτι που δίνει σταθερότητα και ευτυχία στην οικογένειά μου. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στην Αθήνα σε ένα σπουδαίο κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός και χαιρόμαστε που θα είμαστε για χρόνια εδώ».

Ερωτηθείς αν το περασμένο καλοκαίρι περίμενε ότι η ομάδα θα κατακτούσε το πρωτάθλημα και τη Euroleague, ο Λιθουανός τόνισε: «Μετά από αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, σαφώς και περίμενα μια καλύτερη σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη, αλλά όχι και να τα πάρουμε όλα στην πρώτη μας χρονιά ως μια νέα ομάδα. Γράψαμε ιστορία που θα μείνει για πάντα γραμμένη στο μυαλό του κόσμου».

Αναφερόμενος στους στόχους της επόμενης χρονιάς, ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ τόνισε πως «οι στόχοι νομίζω ότι είναι ξεκάθαροι: να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης και να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τουλάχιστον», ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Να ξεκουραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο το καλοκαίρι που δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις γιατί θα πάμε και πάλι δυνατά την επόμενη σεζόν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ