today-is-a-good-day
26.8 C
Athens

Επιχειρηματική αποστολή θα συνοδεύσει τον Κ.Φραγκογιάννη στην Πρίστινα, στις 4-5 Σεπτεμβρίου

Επίσκεψη στην Πρίστινα θα πραγματοποιήσει το διάστημα 4-5 Σεπτεμβρίου 2024, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας, Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τον υφυπουργό θα συνοδεύει επιχειρηματική αποστολή με στόχο την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών με έμφαση στους τομείς της ενέργειας/ΑΠΕ, τουρισμού, τροφίμων και πρώτων υλών αυτών και φαρμακευτικών προϊόντων.

Την 5η Σεπτεμβρίου 2024, η αποστολή θα συμμετάσχει σε επιχειρηματικό φόρουμ που θα συνδιοργανώσουν η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ (Enterprise Greece), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών με το Kosovo Investment & Enterprise Support Agency και το Εμπορικό Επιμελητήριο Κοσόβου, με στόχο τη δικτύωση των ελληνικών εταιρειών μέσω Β2Β συναντήσεων.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο έως την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 στις 13:00, στην αγγλική γλώσσα.: https://forms.gle/4PW3RR9TmpX9TFvN9

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Enterprise Greece.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ