today-is-a-good-day
31.1 C
Athens

Για τον τελικό του Προολυμπιακού η Εθνική ομάδα

Η… ώρα της αλήθειας έφτασε για την Εθνική, με τον πρώτο από τους… δύο πιο δύσκολους αγώνες -ευχή των Ελλήνων φιλάθλων- που θα δώσει, στον δρόμο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αντίπαλός της στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά, το Σάββατο (6/7, 17:30) είναι η Σλοβενία των ΝΒΑers Λούκα Ντόντσιτς και Βλάτκο Τσάντσαρ.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη, ενώ αν αυτή επιτευχθεί, θα χρειάζονται μία ακόμη, την Κυριακή (7/7, 21:00) στον τελικό, απέναντι στη νικήτρια του ημιτελικού Κροατία-Δομινικανή Δημοκρατία (6/7, 21:00), για να φτιάξουν βαλίτσες για την «Πόλη του Φωτός».

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει δηλώσει πως ο Βασίλης Σπανούλης υπήρξε το παιδικό ίνδαλμά του, ο παίκτης που ήθελε να μοιάσει όταν θα μεγάλωνε και φορά το Νο 77 στους Ντάλας Μάβερικς, γιατί το 7, αυτό που φορούσε ο Σπανούλης ήταν… καπαρωμένο.

Ευχή των Ελλήνων φιλάθλων είναι να χαμογελά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας Βασίλης Σπανούλης το βράδυ του Σαββάτου και όχι ο ΝΒΑερ που ονειρεύεται να οδηγήσει τη Σλοβενία στη δεύτερη πρόκρισή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιστορία και δεύτερη διαδοχική!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ