today-is-a-good-day
29.2 C
Athens

Ο ελληνικός μεζές σε μοντέρνες παρουσιάσεις στο μικρό αδελφάκι των «Τρεις κι εξήντα»

Θέλει ποιότητα και σταθερότητα για να αντέξει να γίνει αλυσίδα ένα μαγαζί εστίασης, μιλώντας για εστιατόριο – ταβέρνα, όχι καφέ ή κάτι τέτοιο. Τα «Τρεις κι εξήντα» στη Θεσσαλονίκη το έχουν κατακτήσει αυτό στα χρόνια που υπάρχουν και έτσι η… κάθοδος στην παραλιακή με το «Μικρό», έγινε άφοβα και πέτυχε.

Ο ελληνικός μεζές και τα ελληνικά πιάτα γενικότερα σε μοντέρνες παρουσιάσεις ήταν πάντα η στόχευση και έχει γίνει και όμορφα και κυρίως πολύ γευστικά. Οι πρώτες ύλες είναι αδιαπραγμάτευτες ως προς την ποιότητα και την αγνότητά τους, οι σεφ είναι ψαγμένοι και έχουν τρόπους να δίνουν το κάτι παραπάνω και οι χώροι είναι γουστόζικοι και προσφέρουν άνετο περιβάλλον στους θαμώνες.

Υπάρχει μεγάλη ευχέρεια επιλογών, η μεζεδοκατάσταση κυριαρχεί σε κρεατικά, ψαρικά αλλά και διάφορα άλλα, ενώ και τα κυρίως πιάτα μπορούν να μπουν στη μέση και να συνοδεύουν τα ποτά, επίσης ψαγμένη η κάβα σε ετικέτες σε κάθε είδους οινόπνευμα που μπορεί να αναζητήσει μια παρέα. Στα συν του μικρού και η θέα, μπροστά στον Θερμαϊκό και τελικά το όνομα είναι μια εγγύηση καλοπέρασης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ