today-is-a-good-day
26.1 C
Athens

Οι «Φοίνικες» στη Συκιά συνδυάζουν θάλασσα και καλό φαγητό 

Η ακτογραμμή μετά την Κόρινθο προσφέρει πολλές διεξόδους και πέρα από τους μόνιμους παραθεριστές, σε μονοήμερους ή και ολιγόωρους ταξιδιώτες από την Αθήνα. Μια ώρα και κάτι δρόμος είναι να φτάσεις σε Κιάτο, Ξυλόκαστρο και τα ενδιάμεσα και η Συκιά είναι μια συνηθισμένη λύση για μπανάκι και φαγητό. Οι «Φοίνικες» είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα, με το στιλ που μπορείς να ψάξεις μετά από τέτοια εκδρομούλα.

Δίπλα στη θάλασσα, σε απόσταση εκατοστών δηλαδή, με μεγάλη ποικιλία κλασικών ελληνικών φαγητών, από ορεκτικά, μεζεδάκια, κυρίως σε μαγειρευτά και ψητά, είναι μια πολύ τίμια πρόταση για όλη την οικογένεια ή την παρέα, που καλύπτει κάθε γούστο και σε αφήνει ικανοποιημένο.

Θα βρεις απλά πράγματα, όχι εξωτικές γκουρμεδιές, παραδοσιακές συνταγές μαγειρεμένες όπως τις μάθαμε και τις αγαπήσαμε και ένα καλό σέρβις αφού οι άνθρωποι το δουλεύουν χρόνια το μαγαζί και ξέρουν πώς να εξυπηρετήσουν ακόμα και όταν είναι γεμάτο, συνθήκη καθόλου ασυνήθιστη ειδικά τα καλοκαίρια, αλλά και τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα.

Μια σίγουρη λύση καλού φαγητού, σε γενναίες μερίδες και απόλυτα λογικές τιμές, που δεν εκμεταλλεύονται την ειδυλλιακή τοποθεσία του μαγαζιού και θέλουν να φύγει ο πελάτης χορτάτος και ευχαριστημένος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ