Στην εποχή που βρίσκεις πίτσα με… τα πάντα, φτιάχνεις τη δική σου, διαλέγεις ζύμες, άσπρες, μαύρες, με γέμιση ή χωρίς, αυτό που έχει φτάσει πια να είναι ακριβοθώρητο είναι η πίτσα η… ορθόδοξη, η κλασική, αυτή που αγαπήσαμε όταν ήρθε στη χώρα μας, η καναδέζικη. Το “Castello” μεταξύ Αλίμου και Καλαμακίου, έχει μείνει κι επιμένει σε αυτή τη ζύμη – φετίχ, ακόμα και στον διάκοσμο φετίχ πιτσαρίας της εποχής και οι πιστοί νοσταλγοί σπεύδουν να γευτούν.
Αυτή η βάση που ξεροψήνεται στην άκρη που πάντα μένει “ορφανή” αλλά έχει τυράκι που… ξεφεύγει και ξεροψήνεται, μια σάλτσα πολύ νόστιμη που είναι και η αρχή κάθε καλού και καλύψεις με διάφορα υλικά και φυσικά δυνατότητα να δημιουργήσεις τον συνδυασμό της αρεσκείας σου.
Μαζί με το κλασικό μεταλλικό ταψάκι και το επίσης κλασικό εργαλείο του κοψίματος, στο “Castello” και χορταίνεις και απολαμβάνεις γεύση, αλλά και γυρνάς πίσω το χρόνο και ζεις τις αναμνήσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/