today-is-a-good-day
15.6 C
Athens

“Οι Ψηφιακοί Φόνοι”: Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του CJ ABAZIS κυκλοφορεί από την AΘens Bookstore Publications

Κυκλοφορούν από την AΘENS BOOKSTORE PUBLICATIONS στην ελληνική γλώσσα “Οι Ψηφιακοί Φόνοι”. Πρόκειται για το νέο μυθιστόρημα του εξαιρετικά ανερχόμενου συγγραφέα αστυνομικού μυθιστορήματος CJ ABAZIS, του οποίου τη συνεργασία εξασφάλισε ο εκδοτικός οίκος.

Οι Ψηφιακοί Φόνοι είναι ένα συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου, το οποίο διαδραματίζεται στη Μύκονο και ήδη έχει εντυπωσιάσει το αγγλόφωνο κοινό, με τον συγγραφέα να καταφέρνει να συνδυάσει την τεχνολογία με τη δράση μέσα από μία πρωτότυπη καθηλωτική πλοκή.

Ο Μάνος Μάνου, ερευνητής Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ιντερπόλ με έδρα τη Σιγκαπούρη επισκέπτεται τη Μύκονο για το γάμο ενός φίλου του.

Μία σειρά αποτρόπαιων δολοφονιών αναστατώνουν την τοπική αστυνομία και ο Μάνος καλείται να τη βοηθήσει στις έρευνές της. Ο δολοφόνος, ο οποίος σκοτώνει τα θύματά του, περνάει μία αλυσίδα μέσα τους και τα πετάει στη θάλασσα με μία σημαδούρα στην οποία αναγράφεται η λέξη «FREE», τελικά εξουδετερώνεται χάρη στο σύστημα μηχανικής εκμάθησης που έχει εφεύρει ο Μάνος.

Στους Ψηφιακούς Φόνους, η παραδοσιακή επίλυση εγκλημάτων και ο κόσμος της Τεχνητής Νοημοσύνης συγκρούονται, ενώ η ίδια η έννοια της ελεύθερης βούλησης αμφισβητείται. Η ένταση κι η επιστήμη πίσω απ’ τους φόνους είναι απολαυστική! Αν σάς εξιτάρει η τεχνητή νοημοσύνη, θα ξετρελαθείτε με αυτή την ιστορία!” αναφέρει ο Happy Booke, συνοψίζοντας σε λίγες λέξεις την ιστορία πίσω από το θρίλερ του CJ ABAZIS.

«Ο δολοφόνος δεν είχε ψυχολογικό προφίλ. Μόνο πράξεις. Κλικς. Ταπς. Και νούμερα. Δεκάδες νούμερα.»

Paul Lappen, Vine Voice: «Μια ιστορία-διαμάντι! Θα συνεχίσετε να διαβάζετε πολύ μετά απ’ την ώρα του ύπνου!»

Happy Booker: «Η ένταση κι η επιστήμη πίσω απ’ τους φόνους είναι απολαυστική! Αν σάς αρέσει η τεχνητή νοημοσύνη, θα ξετρελαθείτε με αυτή την ιστορία!»

Ο συγγραφέας

O C.J. ABAZIS (Κωνσταντίνος Ι. Αμπαζής) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της N.Y. δημοσίευσε το πρώτο του μυθιστόρημα σε ηλικία 27
ετών. Πέραν από το συγγραφικό του έργο, έχει μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας καθώς ηγείται σε εταιρείες λογισμικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ