today-is-a-good-day
12.6 C
Athens

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, η ΟΝΝΕΔ διοργανώνει μια εκδήλωση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση πάνω σε αυτό το σημαντικό ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία με τίτλο «Σπάμε τον κύκλο της βίας κατά των γυναικών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 17:45 στην αίθουσα «Ερμής» του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7) με ομιλητές την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη και την Πρόεδρο και Συνιδρύτρια της Women Act Μαίη Ζαννή.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος.

Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού και ταυτοπροσωπίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ