today-is-a-good-day
16.9 C
Athens

Στα Σκόπια την Τρίτη ο Ν.Δένδιας

Οι διμερείς σχέσεις, η ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων, καθώς και θέματα αμοιβαίου περιφερειακού ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των επαφών του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στα Σκόπια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί αύριο, Τρίτη, συνοδευόμενος και από τον υφυπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη, στα Σκόπια, όπου θα συναντηθεί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ειδικότερα, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο των Σκοπίων Στέβο Πενταρόφσκι και τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, ενώ θα έχει συνομιλίες με τον ομόλογό του, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Τέλος, ο κ. Δένδιας αναμένεται να συναντηθεί με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ