today-is-a-good-day
19.6 C
Athens

Ο Άδ.Γεωργιάδης στο ThePresident: Όσοι εμπλέκονται στη σκευωρία της Novartis σύντομα θα απολογηθούν

Με μια δήλωσή του στο ThePresident επιλέγει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης να τοποθετηθεί στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Novartis, η οποία φαίνεται να βαδίζει στο τέλος της, εκθέτοντας τελικά όλους όσους τη δημιούργησαν και τη χρησιμοποίησαν.

Ο κ. Γεωργιάδης αφού χαρακτηρίζει ως ” το μεγαλύτερο φιάσκο του κ. Τσίπρα” την υπόθεση αυτή, περνά στην αντεπίθεση, δηλώνοντας ότι όσοι έστησαν τη σκευωρία θα απολογηθούν σύντομα, μιας και η επόμενη πλειοψηφία της βουλής θα ερευνήσει τη σκευωρία αυτή.

Τέλος ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. δεν διστάζει να χαρακτηρίσει ως “ψευοδμάρτυρες” όσους ενέπλεξαν με “μαρτυρίες” τα πολιτικά πρόσωπα, αφού οι καταθέσεις τους -τουλάχιστον για τέσσερα από τα κατονομαζόμενα πρόσωπα- κρίθηκαν ως ψευδείς από τους ίδιους τους εισαγγελείς διαφθοράς.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Γεωργιάδη:

 

«H υπόθεση της Νοvartis αποδείχθηκε το μεγαλύτερο φιάσκο για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και φέρει αποκλειστικά την υπογραφή του κ. Αλέξη Τσίπρα. Η σκευωρία που έστησε ο Πρωθυπουργός της χώρας προκειμένου να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους δεν έχει προηγούμενο.
Από την πρώτη στιγμή, είχα κάνει λόγο για «σκευωρία» και «ψευδομάρτυρες» που εκτελούσαν άνωθεν εντολές για να παίζουν κάποιοι τα πολιτικά τους παιχνίδια. Μετά από ενάμιση χρόνο έρευνας, οι εισαγγελείς διαφθοράς έκριναν ότι οι δύο μάρτυρες έλεγαν ψέματα, τουλάχιστον για τις μαρτυρίες τους κατά των τεσσάρων προσώπων που έβαλαν στο αρχείο.
Όσοι εμπλέκονται, ας γνωρίζουν ότι σύντομα θα απολογηθούν. Όταν αλλάξει η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή, θα γίνει έρευνα για τη σκευωρία της Novartis. Και δεν πρόκειται να κάνω πίσω μέχρι να τιμωρηθούν όλοι όσοι έστησαν αυτή τη σκευωρία».
Άδωνις Γεωργιάδης – Αντιπρόεδρος Ν.Δ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ