today-is-a-good-day
23.1 C
Athens

Π.Καμμένος: Εγώ είπα του Φωκά να πάει να πιει γκαζόζα – Εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ, θα έχουμε πόλεμο

Η αντιπαράθεση μεταξύ τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ κορυφώνεται τις τελευταίες μέρες με τον Πάνο Καμμένο να δηλώνει ότι εκείνος είπε του κ. Φωκά να πάει να πιει γκαζόζα επιδεικτικά για να καταλάβουν ότι δεν μπορούμε να απειλούμαστε εμείς με διάλυση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας.

«Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη βουλή» τόνισε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι εκείνος του είπε του κ. Φωκά να πάει να πιει γκαζόζα επιδεικτικά για να καταλάβουν ότι δεν μπορούμε να απειλούμαστε εμείς με διάλυση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. «Εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά, θα έχουμε πόλεμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Ερωτηθείς για τη συμφωνία των Πρεσπών ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ και εκτίμησε ότι θα υπάρξει προσφυγή της Ρωσίας στον ΟΗΕ. «Δεν έχουν υπολογίσει τη θέση της Βουλγαρίας που δεν δέχεται το θέμα της γλώσσας αυτή τη γλώσσα δεν πρόκειται να την παραχωρήσουν», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε, επίσης, ότι είναι ανέντιμος ο όρος της κυβέρνησης που στηρίζεται σε αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων, ενώ γνωστοποίησε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκίνησε επαφές και πρόσφερε υπουργικές θέσεις με Κουντουρά και Κόκκαλη.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι ο κ. Τσίπρας του πρότεινε να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και να συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος της τετραετίας και μάλιστα του είπε αν φοβάσαι έλα στο επικρατείας εσύ και οι ΑΝΕΛ ή να κάνουμε μια νέα σύμπραξη.

«Εμείς είμαστε που θα διαμορφώσουμε και την επόμενη κυβέρνηση. Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία», είπε επίσης.

Αναφερόμενος στον κ. Κοτζιά είπε ότι θα προφυλακιστεί για τις βίζες και ότι από πίσω του είναι ο Σόρος . «Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες έχω έτοιμους φακέλους για τη δικαιοσύνη», ανέφερε.

Τέλος, αναφερόμενος στις αποστρατείες είπε ότι αυτές έγιναν με κομματικά κριτήρια.

Sourceskai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ