today-is-a-good-day
20.5 C
Athens

ΑΝΕΛ: Δεν δέχθηκε την παραίτηση του Π.Σγουρίδη ο Π.Καμμένος

Αν και τον "άδειασε" παρουσίαζοντάς τον ως φαντασιόπληκτο

Παρά το μεγαλοπρεπέστατο, δημόσιο άδειασμα του αντιπροέδρου του στους ΑΝΕΛ, και παρά το ότι τον χαρακτήρισε σχεδόν φαντασιόπληκτο, με ανάρτησή του στο twitter, ο Πάνος Καμμένος δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση που του έστειλε με… sms ο Παναγιώτης Σγουρίδης.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ 100,3 σε επικοινωνία του Νίκου Στραβελάκη, με τον κ. Σγουρίδη, ό ίδιος αποκάλυψε ότι μέσω sms που έστειλε στον Πάνο Καμμένο έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση του και ότι ποτέ δεν υπονόησε ότι περιμένει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.
Νωρίτερα ο κ. Σγουρίδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εκδήλωσης ενός θερμού επεισοδίου το οποίο μπορεί να καθυστερήσει τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε ανυπόστατες θεωρίες φαντασίας που δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα τα περί δήθεν θερμών επεισοδίων αδειάζοντας ουσιαστικά τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης.
Ο κ Σγουρίδης νωρίτερα, μιλώντας στο ΘΕΜΑ, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εκδήλωσης ενός θερμού επεισοδίου το οποίο μπορεί να καθυστερήσει τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο κ Καμμένος πρόσθεσε πως είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας.

Το tweet παρατίθεται αυτούσιο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ