Νέες απειλές κατά της Κύπρου εκτόξευσε η ηγέτης του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, η οποία δήλωσε πως αν χρειαστεί η “Αϊσέ θα πάει ξανά διακοπές”, προσθέτοντας πως η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική.
Όπως αναφέρει το philenews.com η κ. Ακσενέρ μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός της είπε ότι δεν θα ξεχάσουν τον πρώην Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς και αυτά που έκανε, προσθέτοντας ότι δεν θα ξεχάσουν ούτε και εκείνους που έδιωξαν τον Ραούφ Ντενκτάς από την Τουρκία και στήριξαν τον Κόφι Ανάν.
«Απευθύνομαι στους ιμπεριαλιστές στην ανατολική Μεσόγειο και τους συνεργάτες τους και τους λέω να μην ξεχάσουν ότι αν χρειαστεί η Αϊσέ θα πάει ξανά διακοπές και η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμένει τουρκική», δήλωσε η επικεφαλής του Καλού Κόμματος.