today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

ΛΑΕ: Το “άρωμα γυναίκας” στο υπ. ΠΡΟΠΟ μυρίζει καταστολή

Αιχμές για τη στάση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έναντι των διαδηλωτών παρά τη γυναικεία παρουσία, αφήνει με γραπτή ανακοίνωσή της η ΛΑΕ δια του μέλους της Π.Γ του κόμματος Δέσποινας Σπανού.

«”Άρωμα γυναίκας” είχε πει η κ. Γεροβασίλη, αναφερόμενη στη συγκατοίκηση της με την κ. Παπακώστα (για πρώτη φορά δύο γυναικών) στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πριν όμως “αλέκτωρ λαλήσαι τρις”, φάνηκε ότι το συγκεκριμένο “άρωμα γυναίκας” μυρίζει καταστολή» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Προχθές τέσσερα στελέχη του ΚΚΕ στη Λάρισα, προσήχθησαν και πέρασαν όλο το βράδυ στο κρατητήριο, ενώ πρόκειται να δικαστούν τον Ιούνιο του 2019, με μόνο αδίκημα την αφισοκόλληση και την αναγραφή συνθημάτων. Επίσης οι κινητοποιήσεις των κατοίκων στην Λευκίμμη συνεχίζονται και αντιμετωπίζονται με άγρια καταστολή κι επιθέσεις των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών, με χημικά και γκλομπς» αναφέρεται στην γραπτή ανακοίνωση του κόμματος.

Τέλος στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχει επιλέξει τα μνημόνια και τη νεοφιλελεύθερη πολιτική κι αυτά συνοδεύονται με καταστολή. Ο λαός όμως αντιδρά και θα αντιδράσει στην καταστολή και στην παραβίαση κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων που επιχειρεί η κυβέρνηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ