today-is-a-good-day
30.1 C
Athens

H κουτοπόνηρη ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΕΥΔΑΠ παγίων

Με μια νεότερη ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο  προσπάθησε ο αντιπρόεδρος παγίων της ΕΥΔΑΠ να διασκεδάσει τις προηγούμενες αναρτήσεις του με τις απορίες περί «περίεργων υπερόπλων» που ευθύνονται για τις πυρκαγιές στο Μάτι.


Έχοντας ήδη σβήσει τους βραδινούς του διαλόγους με άλλους χρήστες του διαδικτύου με τους οποίους συζητούσε για περίεργες εισβολές στο προφίλ του, ο κ. Μαϊστράλης στις 4 τα ξημερώματα, μπήκε και πάλι στο προφίλ του και διόρθωσε τα σχόλιά του.

Προφανώς όμως δεν γνώριζε ότι το Facebook κρατά το ιστορικό των αναρτήσεων…

Έτσι λοιπόν σήμερα εμφανίζεται εκ των υστέρων να έχει απαντήσει ότι δήθεν δεν αποδέχεται αντίστοιχες απόψεις, ενώ την ανάρτηση αυτή την έκανε εκ των υστέρων αφού το ζήτημα των ακραίων του απόψεων είχε κατακλύσει το διαδίκτυο.

Δυστυχώς, όμως ο αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ δεν έχει κάνει μόνον αυτά τα σχόλια για τα υπερόπλα, τους ψεκασμούς και τους εξωτερικούς παράγοντες που επιβουλεύονται το προφίλ του. Στην προσπάθειά του να τεκμηριώσει την γραμμή του Πάνου Καμμένου στο BBC που επέρριπτε την ευθύνη στους κάτοικος, ο κ. Μαϊστράλι είχε αναρτήσει ένα χυδαίο σχόλιο για τους νεκρούς του Ματιού, το οποίο έσπευσε και αυτό να το αποσύρει.

 

Ντροπή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ