today-is-a-good-day
22.4 C
Athens

Σουηδία:Τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μάλμε

Τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμούς στην κοινότητα Ντροτνινγκάταν, κοντά στην πόλη Μάλμε της Σουηδίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ με αυτόματο πυροβόλο όπλο κατά πλήθους που πανηγύριζε τη νίκη της Σουηδίας επί της Νότιας Κορέας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της σουηδικής αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο TT το συμβάν αυτό δεν έχει σχέση με τρομοκρατία και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους.

Δύο από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σε έναν τρίτο παρέχονται επιτόπου οι πρώτες βοήθειες. Άγνωστη είναι η κατάσταση της υγείας του τέταρτου τραυματία.

“Αποκλείσαμε την περιοχή και παίρνουμε καταθέσεις. Θα πάρουμε καταθέσεις και από τους τραυματίες, αν είναι σε θέση να μιλήσουν ή αν το επιθυμούν”, είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Στέφαν Σόντερχολμ.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι έπεσαν 12 με 15 πυροβολισμούς, ενώ τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στην πόλη Μάλμε, στη νότια Σουηδία, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο TT, επισημαίνοντας οτι το συμβάν αυτό δεν έχει σχέση με τρομοκρατία και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ