Η καλλιέργεια ρυζιού δεν ήταν ποτέ μια κερδοφόρα επιχείρηση για τους κατοίκους του χωριού Ζανγκντούν, μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της νοτιοανατολικής επαρχίας της Κίνας Φουτσιάν. Πουλώντας 50 κιλά ρύζι για 12 γιουάν (περίπου 1,8 δολάρια ΗΠΑ) και το χοιρινό να στοιχίζει 4 γιουάν το κιλό, οι περισσότερες οικογένειες στο κάποτε φτωχό χωριό μόλις που κατάφερναν να φάνε κρέας μία φορά την εβδομάδα. Οι οδικές υποδομές ήταν ανεπαρκείς μέχρι τα τελευταία χρόνια όπου όλα άλλαξαν. Ο Λιν Τσισίνγκ, επικεφαλής του κόμματος στο χωριό, αποφάσισε πριν από τρεις δεκαετίες να αλλάξει την παραδοσιακή πρακτική καλλιέργειας ρυζιού και χάρη στην σκληρή δουλειά του και οι 893 κάτοικοι του χωριού κατάφεραν το 2017 να βγουν επίσημα από την φτώχεια.
Φωλιασμένο στα βουνά η μισή σχεδόν καλλιεργούμενη γη του χωριού (περίπου 330 στρέμματα) έχει μετατραπεί σε αμπελώνες. Αφότου οι αμπελώνες αναπτύχθηκαν υπό την καθοδήγηση του τη δεκαετία του 1990, ο Λιν προέτρεψε τους χωρικούς να παράξουν σπιτικό κρασί καθώς έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και είναι πιο εύκολο να μεταφερθεί από ο,τι τα φρέσκα σταφύλια. Στο χωριό το κρασί παράγεται με τον παλιομοδίτικο τρόπο. Τα ώριμα σταφύλια κόβονται από τα κλαριά, καθαρίζονται και συνθλίβονται με το χέρι πριν τοποθετηθούν σε τεράστια βαρέλια κρασιού. Το βιολογικό αυτό κρασί συνετέλεσε ώστε όλα τα νοικοκυριά του χωριού να βγουν από τη φτώχεια, καθώς οι τουρίστες ανακάλυψαν και το ορεινό χωριό και το τοπικό του κρασί.